Annonce
Der er ikke noget mere lækkert end en nybagt kringle med rabarber og marcipan. Foto: Anne-Kathrine Schelde
Ugeavisen Vejle

Foråret inviterer til kringle med rabarber og marcipan

- Min farmor serverede ofte lun kringle med remonce, perlesukker og hakkede nødder til kaffen, fortælle Anne-Kathrine Schelde.
Annonce
  • Der er ikke noget mere lækkert end en nybagt kringle med rabarber og marcipan. Foto: Anne-Kathrine Schelde
  • Anne-Kathrine Schelde, Maden i mit liv.
Ugeavisen Vejle

Idrætsforening klar til det store løb

Annonce
Ugeavisen Vejle

Oplev teatrets trylleri i børneuniverset Postyrium

Annonce
Ugeavisen Vejle

Her får du en bid af et land med stor gæstfrihed: 'Gæsterne skal ikke spise det, de plejer'

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Vejle

Ugens foto: Travlhed på rutebilstationen

VEJLE

Her er navnene til Sommer i Midtpunktet: 'Der bliver rift om siddepladserne'

Ugeavisen Vejle

Klimamonstre på besøg i Økolariet

Ugeavisen Vejle

Cirkus med to kendisser i spidsen kommer til Vejle

Ugeavisen Vejle

Jane åbner egen praksis i Bredballe

Ugeavisen Vejle

"Dragen" vender tilbage til Vejle

Ugeavisen Vejle

Plantemarked på Haughus Gods

Annonce